국민대 경영대학은 혁신을 주도하여 기업과 사회에 새로운 물결을 창출할 수 있는 창의적이고 특성화된 글로벌 인재를 양성하는 교육·연구기관입니다.
Kookmin University’s College of Business Administration is an educational and research institution that cultivates creative and specialized global talents who lead innovation and generate new waves in business and society.
상아탑 속의 학문추구가 아닌, 기업과 사회의 요구에 부응할 수 있도록 다양한 실무경험을 제공하는 5개의 학부와 8개의 전공으로 구성되어 있습니다.
Rather than ivory-tower scholarship, it is composed of five schools and eight majors that provide diverse practical experiences to meet the needs of businesses and society.
급변하는 경영환경의 트렌드를 예측하고 국내외 환경에 적극적으로 대응할 수 있는 전문인력 양성 기관입니다.
It is an institution dedicated to training professionals capable of forecasting rapidly changing business environment trends and proactively responding to both domestic and international contexts.
국민대학교 경영대학은 다양한 장학제도를 통해 “지식” 못지 않게 “경험”이 중요하다는 메시지를 학생들에게 전달하고 있습니다.
Through various scholarship programs, the College of Business Administration conveys to students that “experience” is as important as “knowledge.”
자기만의 자랑스러운 이야기를 들려줄 수 있는 인재가 되도록 저희 경영대학과 “경험의 놀이터”에서 가득 찬 미래를 꿈꾸어 보세요.
Dream of a future filled with our College of Business Administration and its “Playground of Experience,” where you become the talent who can share your own proud story.
국민대학교 경영대학은 “혁신을 주도하여 기업과 사회에 새로운 물결을 창출할 수 있는 창의적이고 특성화된 글로벌 인재를 양성하는 교육・연구기관”을 지향합니다.
The College of Business Administration at Kookmin University aspires to be an educational and research institution that “leads innovation and cultivates creative and specialized global talents capable of creating new waves in business and society.”
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'전국 행주 공예·디자인 대전' 최우수상 등 수상/도자공예학과·디자인대학원
(사) 한국미술협회고양지부에서 개최한 '전국 행주 공예·디자인대전'에서 '백자 십육각면 발 세트' 작품으로 정준혁(조형대학 도자공예학과 08) 학생이 최우수상을, 신경욱(디자인대학원 디자인학과 세라믹디자인전공 12) 대학원생이 우수상을 그리고 본교 학부생과 대학원생이 다수 수상하였다.
전국 행주 공예·디자인대전은 국내·외에서 미발표한 순수창작품으로 미술문화 발전에 기여하는 취지로 열리고 있으며, 올해로 10회를 맞는 전통 있는 대회이다.
지난 9월 4일 시상식이 진행되었으며, 9월 10일까지 고양시 일산 호수공원 고양꽃 전시관 내 호수갤러리에서 전시되었다.
※ 백자 십육각면 발 작품설명 백토를 이용하여 물레성형 후 바깥 면에 칼을 이용한 면치기 기법으로 열여섯 개의 각을 쳐낸 백자 발(鉢)
우리나라 고유의 백자가 주는 부드러운 멋과 칼이 만들어 내는 날카로움의 조화를 담은 작품이다.